Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Schaatswinkel

SchaatswinkelVerhuur, service en verkoop

In onze schaatswinkel vind je 's winters alles wat je nodig hebt voor een dagje schaatsen. Of je nu een paar schaatsen moet huren omdat je voor het eerst in lange tijd weer op ijzers gaat staan, jouw schaatsen wilt laten slijpen of we je moeten adviseren bij de aanschaf van een nieuw paar toerschaatsen, we hebben alles in huis.

Schaatsen huren

Onze schaatswinkel beschikt over een groot assortiment huurschaatsen van het model combinoor. Dit is een stevige schoen op een langer ijzer. Daarnaast hebben we een selecte voorraad toerschaatsen van M&M Ice-Skate in de verhuur. Voor kinderen zijn er ook easygliders te huur. Dit zijn schaatsen die je onder een schoen kunt binden. Je kunt helaas geen paar schaatsen reserveren, maar we hebben zelfs op de hele drukke dagen voldoende voorraad.

Soort Beschikbare maten Prijs
Bobskate (dubbele ijzers) maten voor kleine kinderen € 4,50
Easyglider maat 24 t/m 36 € 4,50
Combinoor maat 28 t/m 50

€ 7,50

Toerschaatsen* (M&M) maat 36 t/m 48 € 12,50
*voor dit type schaats is een ID-borgstelling verplicht

Service: slijpen en ronden

Zijn jouw schaatsen toe aan een slijp- en/of rondingsbeurt? In onze schaatswinkel kun je jouw schaatsen een onderhoudsbeurt (slijpen en/of ronden) laten geven door onze vakkundige medewerkers. Een slijp en rondingsbeurt kost € 15,00. Enkel een slijpbeurt kost € 10,00. Met uitzondering van hele drukke dagen worden je schaatsen onder handen genomen terwijl je wacht.

Verkoop

In de schaatswinkel vind je naast een verhuur- en servicepoint voor schaatsen ook een assortiment aan schaatskleding van o.a. Craft en verkopen we nieuwe en gebruikte schaatsen van M&M Ice-Skate. Daarnaast verkopen we gebruikte combinoren van Viking en Raps in diverse maten. Laat je adviseren door één van onze vakkundige medewerkers bij de aanschaf van een paar schaatsen en test ze eventueel direct op onze ijsbaan.

Koop tickets online met korting!
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.