fbpx Schaatsverhuur | Flevonice
Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Schaatsverhuur

Mededeling: Flevonice zal gedurende 2020 gesloten blijven voor publiek
SchaatsverhuurVerhuur, verkoop en schaatsen slijpen

In onze schaatswinkel vind je 's winters alles wat je nodig hebt voor een dagje schaatsen. Of je nu een paar schaatsen moet huren omdat je voor het eerst in lange tijd weer op ijzers gaat staan, jouw schaatsen wilt laten slijpen of we je moeten adviseren bij de aanschaf van een nieuw paar toerschaatsen, we hebben alles in huis.

Schaatsen huren

Onze schaatswinkel beschikt over een groot assortiment huurschaatsen van het model combinoor. Dit is een stevige schoen op een langer ijzer. Daarnaast hebben we een selecte voorraad toerschaatsen van M&M Ice-Skate in de verhuur. Voor kinderen zijn er ook easygliders te huur. Dit zijn schaatsen die je onder een schoen kunt binden. Het is niet mogelijk om schaatsen te reserveren. We hebben een grote voorraad aan schaatsen voor de verhuur... maar op drukke dagen kan het zijn dat we door onze schaatsverhuurvoorraad zijn. 

Soort Beschikbare maten Prijs
Bobskate (dubbele ijzers) maten voor kleine kinderen € 12,50 (alleen koop)
Easyglider maat 26 t/m 39 € 4,50
Combinoor maat 30 t/m 50

€ 7,50

IJshockeyschaats maat 35 t/m 47 € 7,50
Toerschaatsen* (M&M) maat 36 t/m 48 € 14,50
* voor dit type schaats is registratie of borg verplicht

Helaas is het niet mogelijk om schaatsen te reserveren.

Service: slijpen en ronden

Zijn jouw schaatsen toe aan een slijp- en/of rondingsbeurt? In onze schaatswinkel kun je jouw schaatsen een onderhoudsbeurt (slijpen en/of ronden) laten geven door onze vakkundige medewerkers. Een slijp en rondingsbeurt kost € 15,00. Enkel een slijpbeurt kost € 10,00. Met uitzondering van hele drukke dagen worden je schaatsen onder handen genomen terwijl je wacht.

Verkoop

In de schaatswinkel vind je naast een verhuur- en servicepoint voor schaatsen ook een assortiment aan schaatskleding, mutsen, handschoenen en accessoires. We verkopen ook schaatsen van M&M Ice-Skate. Laat je adviseren door één van onze vakkundige medewerkers bij de aanschaf van een paar schaatsen en test ze eventueel direct op onze ijsbaan.

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
3° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2020. Alle rechten voorbehouden.