Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Zakelijk

ZakelijkBedrijfsuitjes, teambuilding & vergaderarrangementen

Flevonice biedt bedrijven verschillende mogelijkheden voor de invulling van een zakelijke bijeenkomst. Bekijk hieronder meer informatie over onze teamuitjes, bedrijfsfeesten, teambuilding activiteiten en vergaderarrangementen. Klik hier voor onze winterbrochure: Flevonice zakelijk brochure W1617.pdf

Bedrijfsuitjes

Bent u op zoek naar een geschikte invulling voor uw teamuitje of bedrijfsfeest? Flevonice biedt verschillende arrangementen voor een gezellig uitje met uw collega's. Originele activiteiten gecombineerd met een gezonde lunch of een heerlijk diner. Bekijk de mogelijkheden voor een origineel eindejaarsfeest of inspirerende nieuwjaarsreceptie.

Eindejaarsfeest

Teambuilding

Binnenkort meer! Bekijk hier de mogelijkheden voor een workshop of training.

Teambuilding

Vergaderarrangementen

In het paviljoen van Flevonice bieden we diverse ruimtes om met uw team of bedrijf te vergaderen. Voorzien van alle audiovisuele gemakken en met ruimte van 6 tot 500 personen biedt ons paviljoen voldoende mogelijkheden voor de invulling van elk soort bedrijfsevenement. Combineer uw vergadering of presentatie met een aantal van onze activiteiten voor een inspirerende dag met uw collega's. Bekijk hier de vergadermogelijkheden bij Flevonice.

Eventlocatie

Op het 50 hectare tellende terrein van Flevonice worden jaarlijks uiteenlopende events georganiseerd. Van productpresentaties en beurzen tot kerstmarkten en sportevenementen allemaal op een unieke locatie midden in de natuur. Bekijk hier meer over eventmogelijkheden bij Flevonice.

Eventlocatie
Flevonice vandaag:
Vandaag geopend van: 09:00 - 22:00. De ijsbanen tot 21.00 uur
-2° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.

Mededeling

Op dinsdag 17 januari is de 3km baan na 18.00 uur gesloten i.v.m. marathonwedstrijden. Overige faciliteiten zijn geopend.

Klik om deze popup te sluiten.