Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Bedrijfs Obstacle Run

Exclusief personeelsevent voor jouw bedrijf!
Bedrijfs Obstacle RunExclusief personeelsevent voor jouw bedrijf!

Haak in op de sportiefste trend van de komende jaren: Obstacle Course Racing, waarbij je wordt uitgedaagd om indrukwekkende hindernissen te overwinnen.

Help je medewerkers met het verkennen en verleggen van grenzen. Omdat je elkaar nodig hebt om het hele parcours te trotseren ontstaat er echte teamspirit. Versterk de betrokkenheid bij jouw bedrijf met dit origineel bedrijfsevenement. Dat kan nu eenvoudiger dan ooit! Sportief, vitaal en relaxt met een festival aan het water! Inspireer met nieuwe inzichten en ervaringen en maak medewerkers fans uw bedrijf…en andersom!

Perfect voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding

Obstacle Course Racing (OCR) is een van de snelst groeiende en populaire sporten. Bij OCR help je elkaar obstakels te overwinnen over een parcours van enkele kilometers met verschillende soorten ondegronden en diverse water-, modder- en klimobstakels. Je hebt elkaar nodig om het hele parcours te trotseren. De sensatie van obstacle running geeft een euforische stemming die lang nagalmt. Obstacle Course Racing is een sport en een way-of-life voor veel actieve young creatives en professionals.

Een exclusief bedrijfsfestival

Wij organiseren je complete bedrijfs obstacle run op onze inspirerende locatie van A tot Z. Flevonice heeft een permanent parcours van 9 kilometer met meer dan 40 uitdagende obstakels. PLUS alle comfortabele faciliteiten om er een serieus festival van te maken.

In het kort:

  • Originele uitnodiging met Private Bootcamps op uw locatie 
  • Tips & Tricks (lifestyle content en landingspagina)
  • Deelname uitdagend parcours voor uw medewerkers
  • Expert begeleiding van OCR freaks
  • Energizers en Recovery meals (incl. BBQ)
  • Festival beats en Chillen in de Beats Lounge aan het water
  • Finisher foto’s, OCR T-shirt en torque (of alternatief)
  • Extreme branding van een obstakel voor originele content na de run

Flevonice is hoofdsponsor van de OCRA en locatie van het EK Obstacle Running, het RTL7 televisieprogramma Nederlands Ruigste en sinds 2015 de eerste in Nederland met een permanent Obstacle Parcours!

Laat u inspireren en neem contact op met ons! 

Vraag hieronder de gratis inspiratie-toolkit aan voor een impressie van de mogelijkheden om de organisatie van het evenement tot een succes te maken. Of neem contact op met onze medewerkers via 03 21 - 33 50 99. 

Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 11:00 - 19:00
24° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2018. Alle rechten voorbehouden.