Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Cases

CasesOntdek de mogelijkheden aan de hand van onze cases

De Hollandse 100

Op zondag 5 maart 2017 vond de derde editie van de Hollandse 100 plaats bij Flevonice. Tijdens dit unieke Nederlandse sportevenement werd er 10 kilometer geschaatst en 90 kilometer gefietst om geld in te zamelen voor onderzoek naar lymfeklierkanker

KPN schaatsvriendendag

Op zondag 26 februari 2017 werd de 8e editie van de KPN Schaatsvriendendag georganiseerd bij Flevonice. De KPN Schaatsvriendendag is een unieke schaatsbeleving voor mensen met een handicap én hun vrienden. De dag werd georganiseerd door Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met 1% FairShare partners KPN en Univé, Flevonice, KNSB en Ice-World. 

De KPN schaatsvriendendag is voor iedereen toegankelijk, ongeacht de handicap. Lichamelijk, verstandelijk, auditief of visueel gehandicapten maakten samen met hun vrienden kennis met de verschillende takken van de schaatssport. Het was een feestelijke dag vol schaatsplezier. De deelnemers konden kiezen uit activiteiten zoals schaatsclinics, sledgehockey, curling en priksleeën. Schaatshelden als Barbara de Loor, Annamarie Thomas en andere topschaatsers werkten mee aan de clinics.

SCANIA Test & Drive 2017

In mei stond Flevonice in het teken van de Scania Test & Drive dagen van Scania Nederland waar de nieuwste modellen werden geshowed en getest. Bekijk deze video voor een impressie:

24KiKa

op 2 en 3 september 2016 vond het grootste en gezelligste skate-evenement van Nederland plaats: De Powerslide24Kika op de baan bij Flevonice. Tijdens dit bijzondere evenement werd er 24 uur geskatet of geskeelerd voor het goede doel: Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). In totaal kon er bijna €86.000 euro overgemaakt worden aan stichting KiKa. 

Food Event 2016

Op 10 juli 2016 presenteerde Flevonice en 8782 Event Creations het Food Event: het nieuwste en gezelligste foodfestival van Flevoland! De dag stond in het teken van eten, drinken, muziek en gezelligheid. Tijdens het Food Event konden bezoekers kennis maken met lokale boeren die hun producten presenteerden. Er stonden diverse foodtrucks met lekkere hapjes en drankjes klaar en er was zomerse muziek en veel gezelligheid. Hiernaast waren er verschillende activiteiten georganiseerd om de dag een sportief en actief tintje te geven. Bezoekers hadden de mogelijkheid om ons Obstacle Parcours te trotseren, actief te zijn op onze waterstormbaan, maar ook Drift Karten, Footgolf en Bubble-voetbal behoorde tot de mogelijkheden. Als hoogtepunt stond er een helikopter klaar voor een rondvlucht over het prachtige polderlandschap. 

Wensink Familiefeest

Zaterdagavond 19 december 2015 draaide het bij de kerstmarkt van Wensink Automotive bij Flevonice vooral om warmte, gezellig- en saamhorigheid. Ruim 750 medewerkers mochten hun eigen kerstpakket samenstellen door producten uit te kiezen uit de vele verschillende, sfeervolle kerststalletjes. In de video hieronder ziet u een impressie van deze avond. 

Naast het samenstellen van de kerstpakketten was er ook ruimte voor sport & fun. Voor deze speciale gelegenheid was de drie kilometer ijsbaan van Flevonice omgetoverd tot een heus elfstedentochtparcours. Jong en oud daagden zichzelf uit om, onder begeleiding van Erben Wennemars, Annamarie Thomas en Eric Hulzebosch, zoveel mogelijk rondjes te schaatsen en zoveel mogelijk stempels te verzamelen. Niet alleen genoten bezoekers van het schaatsen, maar ook was er ruimte voor activiteiten op vier wielen. Bezoekers konden vrij gebruik maken van de Drift Kartbaan van Flevonice en het parkeerterrein werd omgetoverd tot een raceparcours. Wensink medewerkers scheurden in een knalrode Furori, een mini race-auto, over het raceparcours. Dit leverde niet alleen een dosis adrenaline op, maar ook steun aan het goede doel. Furori zet zich namelijk in om zieke kinderen de dag van hun leven te bezorgen. 

Open Coffee XL 2016

Ruim 70 ondernemers uit de wijde omgeving kwamen op woensdag 28 september 2016 naar Flevonice voor een speciaal netwerkevenement: de Open Coffee XL. De Open Coffee is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst die georganiseerd wordt door verschillende Open Coffee organisaties. Er is geen lidmaatschap of verplichting, ondernemers kunnen komen wanneer het hen uitkomt en het programma of thema hen aanspreekt. Naast een presentatie door gastspreker Emile Ratelband hadden bezoekers de mogelijkheid om één van de drie workshops te volgen over: presenteren, gratis publiciteit en LinkedIn voor ondernemers. Na afloop van de workshops was er ruimte om te netwerken. 

Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 11:00 - 19:00
19° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.