Bestel E-ticket
Menu
E-tickets
Flevonice is vandaag gesloten.

Flevonice Challenge

Een uitdagend personeelsevent met een glimlach Doe de gratis mini-challenge!
Nu op het park:
Flevonice is vandaag gesloten.
14° graden
Compleet verzorgd

Flevonice Challenge heeft alle bouwstenen voor een unieke bijeenkomst. Met outdoor activiteiten voor iedereen. Plus heerlijke en gezonde gerechten voor elk moment in een inspirerende omgeving. Interesse? Vraag de verrassende rondleiding met mini-challenge aan.

Gratis mini-challenge aanvragen

Flevonice Challenge Ć  la carte

Flevonice Challenge heeft alle bouwstenen voor een personeelsevent met een competitief en verbindend karakter. Met uitdagende activiteiten, gezonde gerechten uit onze eigen keuken en populaire drankjes. Een feest in een unieke setting.
Gezonde start Om de teamdag goed te starten, of om je tussendoor van de nodige energie te voorzien, verrassen we je tijdens de Flevonice Challenge met de allerbeste lekkernijen.
Teambuilding We stellen een pakket voor je samen waar alle invalshoeken van teambuilding naar voren komen. Aan iedereen wordt gedacht met gepaste Sports & Fun activiteiten.
Sports & Fun Breng elkaar in beweging met Sports & Fun. Een ding is zeker; bij Flevonice Challenge hoef je zelf nergens aan te denken en weet je zeker dat je met een glimlach de dag afsluit.
Sportieve breaks Tot in de puntjes goed geregeld. Samen met onze vaste leveranciers bereiden we produkten graag met de beste ingrediƫnten, liefde en grootste zorg.
Competitie Met gezonde competitie motiveren wij teamleden voor de krachtmeting op elementen als power, precisie, snelheid & behendigheid. Ieder teamlid draagt iets bij.
Nagenieten Test je partyskills tijdens een verrassende American BBQ of Tapas & Grill. Heerlijk nagenieten en successen delen aan het water in onze Beats Lounge. De perfecte finale.
Interesse?

Probeer de mini-challenge eerst zelf uit (met introducee). Na uw bezoek ontvangt u onze bundel tips & tricks voor een hoger bezoekersaantal. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0321-335099, keuzemenu optie #4

Gratis mini-challenge aanvragen
Flevonice ChallengeEen uitdagend personeelsevent met een glimlach

Volg ons:

© Flevonice 2019. Alle rechten voorbehouden.