Bestel E-ticket
Menu
E-tickets
Flevonice is vandaag gesloten.

Flevonice Obstacle Run Event

Een uitdagend personeelsevent met een glimlach Doe de obstacle mini-challenge
Nu op het park:
Flevonice is vandaag gesloten.
14° graden
Uw eigen Obstacle Run Event

Het Flevonice Obstacle Run Event is een compleet gepersonaliseerd bedrijfsevent met de juiste festival vibes en dé outdoor uitdaging van dit moment: obstacle course racing. Trakteer uw medewerkers op een complete belevenis waar ze u dankbaar voor zullen zijn.

Obstacle mini-challenge aanvragen

Flevonice Obstacle Run Event à la carte

Flevonice Obstacle Run event heeft alle bouwstenen voor een personeelsevent met een competitief en verbindend karakter. Met uitdagende activiteiten, gezonde gerechten uit onze eigen keuken en populaire drankjes. Een feest in een unieke setting.
Warming up De gezamenlijke warming up is de kick-off van uw teamdag. Een openingsceremonie die direct de stemming zet. Hét moment voor een motiverende boodschap en inspiratie.
Uitdagend parcours Met collega’s afzien op ons obstacle parcours. Met alle elementen die je verwacht: modder, water en meer dan 50 indrukwekkende obstakels. Teambuilding pur sang.
Finisher trophy Na een warme douche treed je aan in het unieke finisher shirt met jouw bedrijfslogo. Of een finishfoto met de Flevonice medaille. Een branded trophy met bedrijfslogo hoort erbij!
Heerlijk nagenieten Na de inspanningen een verdiende warme douche en heerlijke nagenieten in de Beats Lounge aan het water. Heb je nog energie? Probeer de wakeboardbaan of drift karten.
BBQ after party Test je partyskills tijdens een verrassende American BBQ Grill. Heerlijk nagenieten en successen delen aan het water in onze Beats Lounge. De perfecte finale.
Festival beats Een festival is pas echt compleet met outdoor beats in onze Beats Lounge aan het water. Waan je even op Ibiza of St. Tropez met je collega’s als decor.
Interesse?

Probeer de obstacle mini-challenge eerst zelf uit (met introducee). Na uw bezoek ontvangt u onze bundel tips & tricks voor een hoger bezoekersaantal. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0321-335099, keuzemenu optie #4

Obstacle mini-challenge aanvragen
Op-maat-gemaaktEn voor iedereen en ieder budget

Een Obstacle Run Event als teambuildingsdag of personeelsfeest is eenvoudig te realiseren door Flevonice. De mogelijkheden voor branding en thematisering zijn groot. Een event om nooit te vergeten en voor herhaling vatbaar. Interesse? Neem contact op.

Veelgestelde vragen Uit ervaring kunnen wij u alvast vertellen:
Is een Obstacle Run Event geschikt voor iedereen?
Het obstacle parcours bestaat uit 3 afstanden (3km, 6km en 9km) en obstakels van verschillende niveau's en waar nodig voorzien van hulpstukken. Deelnemers bepalen zelf de afstand die ze lopen en de obstakels die ze overwinnen (je mag obstakels overslaan). Hierdoor is de run geschikt voor veel mensen. Bovendien help je elkaar als team om grenzen te verleggen en samen obstakels te overwinnen. Je mag altijd tussentijds stoppen of uitrusten. Uit ervaring weten wij dat Obstacle Running verslavend werkt.
Wat is het alternatief voor iemand die niet mee kan doen?
Het kan voorkomen dat je fysiek niet kunt meedoen aan de run door bijvoorbeeld een blessure of de intensiteit van de run. Het parcours is altijd gewoon bereikbaar voor toeschouwers die deelnemers aanmoedigen. En als er meer medewerkers zijn die echt niet kunnen dan hebben we een fantastisch programma in petto met onder andere bokstherapie en wine yoga. Gegarandeerd dat je veel te vertellen hebt tijdens de BBQ.
Gaat het Obstacle Run Event door als het regent?
Een Obstacle Run gaat gewoon door als het regent. Als het regent dan is een Obstacle Run namelijk extra leuk omdat de modder trenches goed gevuld zijn en de tijgerbanen lekker zwaar. De warme douche achteraf voelt dan ook aan als een echte beloning. En omdat Flevonice beschikt over comfortabele binnenaccomodatie (we hebben zelfs een open haard) kan het feest met BBQ gewoon doorgaan.
Wat zijn de kosten voor een eigen Obstacle Run Event?
De kosten van het gepersonaliseerde Obstacle Run Event hangen samen met het aantal deelnemers en de programma onderdelen (BBQ, DJ, Branding en Finisher Trophy). Vraag voor een goede indicatie om een vrijblijvende offerte. U kunt de mogelijkheden ook bespreken tijdens de obstacle mini-challenge, dan kunt u direct de sfeer proeven. U kunt ons hiervoor telefonisch bereiken via 0321-335099, keuzemenu optie #4
Volg ons:

© Flevonice 2019. Alle rechten voorbehouden.