Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Vergader arrangement

Vergaderen, brainstormsessies, trainingen en workshops
VergaderarrangementInspirerende vergaderlocatie met actieve breaks

Ga fris van start door uw vergadering of teamoverleg te combineren met een Sports & Fun activiteit in een inspirerende omgeving. 

Een succesvolle vergadering wisselt u af met bijzondere break-out activiteiten voor een optimaal energieniveau en een positieve mindset. Met een echte openhaardsessie bijvoorbeeld. Gevolgd door een energieke sessie Funcurling met lekker naborrelen. 

U bepaalt het accent

Wij denken graag met u mee om van een "gewoon overleg" een bijzondere bijeenkomst te maken. U bepaalt het accent. Het vergaderarrangement is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Ontvangst: keuze uit een traditionele start met koffie, thee en Appelcake of een gezonde start met smoothie & fruitspies
  • Koffiebuffet: koffie, thee, ijswater in de zaal
  • Zaalhuur
  • Beamer, scherm en flipover
  • Actieve break: keuze uit Obstacle Parcours / Footgolf / Biatlon / Boogschieten

 

Er is al een vergaderarrangement beschikbaar vanaf EUR 30,00 per persoon per dagdeel (excl. btw) voor minimaal 6 personen). 

 

 

Flevonice break-out activiteiten

Onze break-out activiteiten zijn geschikt voor elk niveau. U bepaalt zelf het accent voor de bijeenkomst. Oer-Hollands schaatsen op de grootste kunstijsbaan van de wereld midden in de natuur bijvoorbeeld. Of een clinic Drift Karten of Obstacle Running. Altijd een unieke combinatie van business, sports & fun.

 

Gezonde keuken

Het vergaderarrangement is uit te breiden met fijne gerechten uit onze gezonde keuken. Wij maken gebruik van producten uit de regio, ingrediënten van goede kwaliteit en veel liefde van onze chef-kok.

In een van onze sfeervolle zitgelegenheden kunt u genieten van onze mooie gerechten of juist een snelle hap gebruiken. Een kleine greep uit onze mogelijkheden en concepten:

  • Healthy lunch
  • Burgers & Beer
  • Tapas & Grill
  • Amuse diner
  • American BBQ* (vraag naar de voorwaarden)

​Voorzien van alle audiovisuele gemakken en met ruimtes van 6 tot 500 personen hebben wij verschillende mogelijkheden voor een succesvolle vergadering, brainstormsessie, training of workshop. Met onze unieke locatie en activiteiten maakt u van uw bijeenkomst echt iets origineels. Meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Contactformulier Vergaderarrangement

Bent u geinteresseerd in de mogelijkheden? ​Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0321-335099.

Optioneel
Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
11° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2019. Alle rechten voorbehouden.