Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Zombie Obstacle run

28 oktober 2017
Zombie Obstacle run zaterdag 28 oktober 2017

Op zaterdag 28 oktober 2017 wordt jouw nachtmerrie werkelijkheid....  Flevonice organiseert, in samenwerking met Primitive Gym, de Zombie obstacle run!

Wat kun je verwachten?

Bereid je voor op de engste 6 kilometer die je ooit hebt gelopen... 

Het (donkere) parcours zal bestaan uit ruim 30 obstakels en veel 'ongenode verassingen'. Mocht je levend de finish halen zijn de douches heerlijk warm, zal de barbeque hoog opgestookt zijn en de live-band de kwade geesten doen verdrijven. Ben jij er klaar voor?   

FAQ

  • Wij willen met een groep tegelijk starten, is dit mogelijk?

Dit is mogelijk. Jullie kunnen dan een startvak kopen voor maximaal 12 deelnemers voor € 360,- voor het gehele startvak. Aanmelden kan alleen via onze salesafdeling via 0321 33 50 99 of sales@flevonice.nl. Mocht je nu net 13 personen hebben voor jullie groep, dan is dit mogelijk. Elke persoon boven de 12 deelnemers worden per persoon € 40,- extra doorbelast.

  • Vanaf welke leeftijd kun je meedoen en kun je ook meedoen onder de 16 jaar?

Deelnemen mag vanaf 12 jaar. Deelnemers van 12 jaar tot en met 15 jaar mogen mee doen. Hierbij is het wel verplicht dat er een volwassene begeleider aanwezig is. 

  • Zijn er douches en omkleedmogelijkheden bij jullie?

Er is een gescheiden omkleedruimte voor dames en heren aanwezig. Tevens zijn er douches aanwezig met individuele douche cabines. Let op maximaal 2 min. douche per deelnemer.

  • Kan ik mijn bagage (veilig) opbergen? 

Wil jij jouw waardevolle spullen veilig opbergen? In onze kleedkamers bevinden zich kluisjes die ruimte genoeg hebben voor twee sporttassen. Een kluissleutel huur je de hele dag voor € 2,50 (excl. € 5,00 borg).

  • Hoe zit het met de veiligheid?

Langs het parcours staan vrijwilligers om toezicht te houden dat alles goed verloopt. Deze vrijwilligers staan in verbinding met de EHBO’ers voor als er toch een ongelukje gebeurd.

  • Kan ik komen kijken? Betaal ik dan entree?

Natuurlijk ben je van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen, entree is gratis. Helaas zijn de deelnemers op het parcours niet te volgen. Aanmoedigen kan alleen bij de start/finish. Supporters kunnen gezellig (warm) met z`n alle wachten in ons restaurant en het zombiedorp. Waar ze kunnen genieten van een heerlijke bloederige BBQ. Online kun je tickets voor deze BBQ aankopen. Dit kan eventueel ook op de dag zelf, alleen zijn de kosten dan hoger. 

 

Tickets

Tickets kosten €40,- en zijn hieronder te koop. Er zijn slechts 150 tickets beschikbaar dus wees er snel bij!

Het is mogelijk om een gehele startgroep kopen met vrienden, familie of bedrijf (tot maximaal 12 personen) voor €360,- Hiervoor dien je telefonisch of per mail contact op te nemen via 0321-335099of sales@flevonice.nl.

Tot de 28ste! (Als je durft!)
 
Flevonice vandaag:
Vandaag open van: 13:00 - 19:00
18° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2018. Alle rechten voorbehouden.