Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Bubble Voetbal

Bubble VoetbalEen uitdagend potje voetbal met te gekke trucs

Een potje voetballen kunnen we allemaal. Maar wat zijn je skills nog waard als je in een Bubble pak wordt gehezen voor een wedstrijd Bubble Voetbal? Eenmaal in het pak ben je helemaal beschermd en kun je te gekke trucs uithalen om te scoren. 

Bubble Voetbal

Uitleg van het spel

Je speelt Bubble Voetbal in teams van minimaal 3 en maximaal 5 personen. Voordat je begint krijg je uitleg van onze instructeurs en word je in een Bubble pak gehezen. Eigenlijk is het een grote airbag waarmee je de leukste en gekste acties uit kunt halen zonder dat je jezelf of elkaar blesseert. Het team met de meeste doelpunten wint de wedstrijd. 

Bubble Voetbalveld

Combineer Bubble Voetbal in een arrangement!

Wist je al dat Bubble Voetbal nog leuker wordt als je het combineert in een arrangement? Doe bijvoorbeeld onze Team Challenge! Maak een selectie uit meerdere activiteiten van ons park en strijd in teams tegen elkaar op de verschillende onderdelen. Heel geschikt als bedrijfs- of teamuitje! Meer weten? Bekijk hier meer informatie over de Team Challenge.

Bubble Voetbal

Openingstijden & prijsinformatie

Bubble Voetbal is, op basis van telefonische reservering voor minimaal 6 personen te reserveren tijdens de onderstaande openingstijden. Een sessie Bubble Voetbal van 30 minuten kost € 10,00 per persoon. 

Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
7° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2018. Alle rechten voorbehouden.