Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Stand Up Paddleboarding

Naar de ticketshop
Stand Up PaddleboardingBalanceer op een surfplank en manoeuvreer je langs hindernissen!

What'SUP!? Stand Up Paddleboarding (ook wel suppen of peddelsurfen) is een vorm van golfsurfen op een supboard. Suppen is fun, gemakkelijk en (als jij dat wilt) een full body workout! Tijdens deze vorm van bewegen balanceer je op een surfplank en peddel je jouw weg door het water. Het supboard is een stuk breder dan een surfboard, zodat het gemakkelijker is om in evenwicht te blijven. Deze populaire sport is laagdrempelig, veelzijdig en daarom geschikt voor jong en oud! 

Ontdek het SUP parcours

Suppen doe je op je eigen tempo! Bijvoorbeeld relaxed met een peddel in je hand het water verkennen. Maar voor wie intensiever peddelt, is suppen een echte sport! Zoek je extra uitdaging? Trotseer dan ons SUP parcours met drie opblaasbare hindernissen. Natuurlijk gooien wij jou niet in het diepe! Allereerst geeft een van onze instructeurs een korte uitleg over de materialen en hoe je deze op de juiste manier inzet! Start bijvoorbeeld op je knieëen zodat je gewend raakt aan het balanceren op het supboard. 

Full body workout

Gewoonweg blijven staan op een supboard is geen kunst, maar onderschat suppen niet! Tijdens het beoefenen van deze unieke vorm van sports & fun gebruik je (balans)spieren die je bij andere sporten niet gebruikt. Als je jouw armen strekt tijdens het peddelen, gebruik je namelijk jouw core stability en beenspieren. Het bewijs?! Jouw spierpijn de volgende dag! 

Openingstijden & (prijs)informatie

Het Sup parcours is vanaf Goede Vrijdag 14 april 2017 tot en met zondag 29 oktober tijdens de reguliere openingstijden geopend. Een leeftijd van 8 jaar en zwemdiploma A & B zijn vereist. Tijdens jouw SUP sessie is een zwemvest verplicht, daarom krijg je deze bij ons!  

Ready for some SUP action?! Een sessie van 30 minuten op de Waterstormbaan kost € 6,00 per persoon en de huur van een wetsuit € 2,50. Verdien korting op jouw sessie door jouw ticket online via onderstaande link aan te schaffen!

Koop je tickets voor het Suppen direct online!
Flevonice vandaag:
Flevonice is vandaag gesloten.
11° graden
Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Volg ons:

© Flevonice 2019. Alle rechten voorbehouden.