Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Wakeboardbaan

Ontdek wakeboarden, kneeboarden en tuben!
Wakeboarden, Kneeboarden en TubenRace over het water tijdens deze activiteit onder persoonlijke begeleiding!

Flevonice is de ideale locatie om het wakeboarden en/of kneeboarden onder de knie te krijgen. Tijdens jouw sessie op onze tweemastbaan word je namelijk persoonlijk begeleid door onze instructeur! Deze persoon bestuurt de kabel handmatig waardoor jij je handle kan pakken op elke plek van de baan. Zo ga je precies verder waar je gebleven was: perfecte condities om deze watersport te leren, zonder veel te zwemmen en te wachten! Naast individueel wakeboarden en kneeboarden kun je ook samen met drie vrienden racen over het water op een tube!

Uitleg van de activiteit

Bij wakeboarden sta je zijwaards met beide benen op een board. Vanaf de vlonder word je weggestart het water op. Houd je goed vast aan het handle en laat je voorttrekken door de kabel. Onze instructeurs staan voor je klaar om jou zowel de basics als tricks te leren! Onze kabelbaan bestaat uit twee masten en een kabel, lukt het jou om in één keer de bocht goed te draaien? Succes! 

De Meren Combideal

Dit zomerseizoen bieden wij jou een unieke wakeboarddeal! Jouw sportieve dag begint op de wakeboardbaan van Flevonice waar jij tijdens jouw sessie persoonlijk begeleid wordt door onze instructeur. Na een heerlijke lunch ga je het Veluwemeer op met Waterskischool de Harder voor een sessie achter de boot. En dit alles voor € 27,50 in plaats van € 47,50! Neem contact op via 0321 - 33 50 99 voor meer informatie!

Kneeboard en tuben

Liever toch kneeboarden? No problemo, deze boards zijn bij ons ook aanwezig! Of lijkt het je leuk om de kabelbaan samen met jouw vrienden te beleven? Neem dan met jouw vrienden (max vier personen) plaats op de tube en vlieg samen over het water! 

Plan je bezoek

Mits het weer het toelaat, is de Wakeboardbaan vanaf Goede Vrijdag 14 april 2017 tot zondag 29 oktober 2017 tijdens reguliere openingstijden geopend. 

Een leeftijd van 8 jaar en zwemdiploma A & B zijn vereist. Tijdens jouw wakeboardsessie zijn een helm en zwemvest verplicht, daarom krijg je deze van ons! Je mag tijdens jouw wakeboardsessie gebruik maken van jouw eigen materiaal. Als je geen beschikking hebt over een board, no sweat, kan je namelijk bij ons ook lenen! Hetzelfde geldt voor een wetsuit, zodat jij bij weer of geen weer altijd de wakeboardbaan op kan! De onderstaande tarieven zijn van toepassing:  

Wakeboardsessie inclusief materiaal (15 minuten) € 20,00
Kneeboardsessie inclusief materiaal (15 minuten) € 20,00
Tuben inclusief materiaal, max 4 pers. (15 minuten)  € 20,00
Huur wetsuit € 2,50 p. st.
 

Ready for some wakeboard / kneeboard / tube action?! Neem dan telefonisch contact met ons op om jouw sessie te reserveren (0321 - 33 50 99).

Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.