Bestel E-ticket
Menu
E-tickets
Flevonice is vandaag gesloten.

Wakeboardbaan

Ontdek wakeboarden, kneeboarden en tuben! Reserveer hier!
Nu op het park:
Flevonice is vandaag gesloten.
7° graden
Wakeboarden, kneeboarden, tuben Ideale manier om de watersport onder de knie te krijgen!

Tijdens jouw sessie op onze tweemastbaan word je persoonlijk begeleid door onze instructeur. Deze persoon bestuurt de kabel handmatig waardoor jij je handle kan pakken op elke plek van de baan zonder veel te zwemmen en te wachten!

Ready for some wakeboard action?

Neem dan telefonisch contact met ons op om jouw sessie te reserveren (0321 - 33 50 99). Een sessie op de wakeboardbaan van 15 minuten kost € 20,00.
Vereisten Een leeftijd van 8 jaar en zwemdiploma A & B zijn vereist. Tijdens jouw wakeboardsessie zijn een helm en zwemvest verplicht, daarom krijg je deze van ons!
Wakeboarden Wij beschikken over al het materiaal dat je nodig hebt, maar je mag natuurlijk ook gebruik maken van jouw eigen materiaal. Reserveer
€ 27,50 p.p. ipv. € 47,50
Meren Combideal Een sessie op onze wakeboardbaan, een heerlijke lunch én een sessie achter de boot op het Veluwemeer (Waterschool de Harder).
Kneeboarden Liever toch kneeboarden? No problemo, deze boards zijn bij ons ook aanwezig! Reserveer
Tuben Neem met jouw vrienden (max vier personen) plaats op de tube en vlieg samen over het water! Reserveer
Praktische informatie Vind hier informatie over openingstijden, tarieven, contactgegevens, routes en faciliteiten. Lees meer

Bij wakeboarden sta je zijwaards met beide benen op een board. Onze instructeurs staan voor je klaar om jou zowel de basics als tricks te leren! Onze kabelbaan bestaat uit twee masten en een kabel, lukt het jou om in één keer de bocht goed te draaien?

Volg ons:

© Flevonice 2018. Alle rechten voorbehouden.