Bestel E-ticket
Menu
E-tickets

Waterstormbaan

WaterstormbaanWaterplezier met klimobstakels en glijbanen!

Pak je zwemkleding in voor een dagje Waterstormbaan! Trotseer alle klimobstakels, roetsj van hoge glijbanen naar beneden en balanceer over smalle balken. Een leuk dagje uit met familie en vrienden. Bekijk hieronder alle informatie over de Waterstormbaan van Flevonice.

Uitleg van de activiteit

Een sessie Waterstormbaan duurt 30 minuten. Voordat je begint krijg je uitleg van onze instructeur en geven we je een zwemvest en eventueel een wetsuit bij koudere temperaturen. Tijdens de sessie kun je glijden van glijbanen, klim obstakels trotseren en balanceren over smalle balken. Na 30 minuten wisselt de groep en kun je nog even lekker zwemmen in onze vijver. 

Aquapark

Tip voor een kinderfeestje!

Wist je dat Flevonice nog veel meer activiteiten heeft voor kids? Daarom zijn wij een ideale locatie voor een kinderfeestje. Ben jij binnenkort jarig en nog op zoek naar een leuke plek voor je kinderfeestje? Bekijk hier het kinderfeestje arrangement en ontdek wat je allemaal kunt doen. 

Aquapark overzicht

Praktische informatie

Onze activiteitenbegeleiders houden continue toezicht op de Waterstrombaan. Iedere deelnemer krijgt van ons een zwemvest en eventueel een wetsuit die je verplicht bent om te dragen. Voor de Waterstormbaan moet je in ieder geval de onderstaande dingen zelf meenemen:

  • Zwemkleding
  • Een handdoek
  • Droge kleren

De minimum leeftijd om de Waterstormbaan te mogen betreden is 6 jaar en je moet in het bezit zijn van een zwemdiploma A.  

Ook toegankelijk tijdens koudere weersomstandigheden

Dagelijks wordt er gekeken of het zwemwater een juiste temperatuur heeft om de Waterstormbaan te gebruiken. Als de weersomstandigheden tijdens jouw waterstormsessie ietsje kouder zijn, of op het moment dat jij het nodig vindt, krijg je (tegen betaling) van ons een wetsuit. Deze beschermt je tegen koudere temperaturen zodat je ook dan kan genieten van deze activiteit! Bij extreme kou en gevaarlijke weersomstandigheden zullen wij de toegang tot de waterstormbaan, voor jouw eigen veiligheid, niet verlenen.  

Aquapark Glijbaan

 

Meer doen bij flevonice? Kijk bijvoorbeeld eens bij:
Mis geen enkele actie
en meld je aan:
Volg ons:

© Flevonice 2017. Alle rechten voorbehouden.