Bestel E-ticket
Menu
E-tickets
Vandaag geopend van: 09.00 - 21.00

Waterstormbaan

Trotseer alle waterobstakels!
Nu op het park:
IJskwaliteit: 7
Vandaag open van: 09.00 - 21.00
Waterstormbaan Trotseer alle waterobstakels!

Pak je zwemkleding, handdoek (en droge kleren) in voor een sessie Waterstormbaan! Klim over de opblaasmuren, roetsj van hoge glijbanen naar beneden en balanceer over smalle balken. Op deze activiteit vindt continu toezicht plaats door onze activiteitenbegeleiders.

Reserveer direct

Sessie Waterstormbaan

Een sessie op de waterstormbaan kost € 6,00 per persoon. Na 30 minuten wisselt de groep en kun je nog even lekker zwemmen in onze vijver.
Vereisten De minimumleeftijd voor de waterstormbaan is 6 jaar. Je moet in het bezit zijn van een zwemdiploma A.
Toezicht Onze activiteitenbegeleiders houden continu toezicht op de waterstormbaan.
Zwemvest & wetsuit Iedere deelnemer krijgt van ons een zwemvest en bij koud weer een wetsuit die je verplicht bent om te dragen.
Praktische informatie Vind hier informatie over openingstijden, tarieven, contactgegevens, routes en faciliteiten. Lees meer
Vrij toegankelijk
Restaurant en Beats Lounge Ons restaurant en de Beats Lounge zijn in het zomerseizoen vrij toegankelijk. Lees meer
Vrij toegankelijk
Funpark 4 Kids Het Funpark 4 Kids is een grote speeltuin met een verkeersplein, grote glijbaan en speeltuin met trampolines. Lees meer
Kinderfeestje?

Bijna jarig? Flevonice heeft nog veel meer leuke activiteiten voor kids. Daarom zijn wij een ideale locatie voor een kinderfeestje!

Kinderfeestje
(Bijna) altijd toegankelijk Ook tijdens wat koudere weersomstandigheden

Als de weersomstandigheden tijdens jouw waterstormsessie ietsje kouder zijn krijg je van ons een wetsuit. Bij extreme kou en gevaarlijke weersomstandigheden zullen wij de toegang tot de waterstormbaan, voor jouw eigen veiligheid, niet verlenen.

Recensies
Meer recensies
20-11-2018

Geweldig tienerfeestje gehad! Goede service en vriendelijk personeel!

Hanneke vd BeekBezocht op: 02-08-2018
24-08-2017

Het was super, de kinderen hebben zich super vermaakt. Vooral het modderspektakel vonden ze gaaf. En het water spektakel was ook super. Ze zeiden we hebben nog nooit zo'n leuk feestje gehad.

Kitty luttikhold uit HooglandBezocht op: 23-08-2017
22-08-2017

Afgelopen zaterdag het kinderfeestje hier gevierd. 6 jongens van 8 jaar oud. Wat een feest! We werden leuk ontvangen, kregen duidelijke uitleg en kwamen echt niks tekort. 4 uur was eigenlijk nog te kort... de jongens wilden niet naar huis. Echt een aanrader!

Bertine Doppenberg uit HarderwijkBezocht op: 19-08-2017
02-08-2017

Wij hebben 29 juli het partijtje van mijn zoon bij jullie gehouden. We hadden een bepaald arrangement geboekt. De kids vermaakte zich prima. Omdat het wat rustig was mochten ze overal wat langer op blijven. Ze mochten zelfs een extra onderdeel doen zonder bij te betalen. Dit vonden ze natuurlijk super. Wij ook. Al met al was het een super dag voor ze. Voor ons ook.

Bianca Bakker uit HuizenBezocht op: 29-07-2017
25-07-2017

Superleuke dag gehad met 12 meiden van 11 jaar oud. Lekker door de modder gekropen en daarna de stormbaan op het water. Voor de rest meer dan genoeg te doen, de meiden hebben zich prima vermaakt. Ook het eten van de kaart was zeker de moeite waard. Bedankt voor de leuke dag!

Dani uit KampenBezocht op: 22-07-2017
23-07-2017

Wij hadden geboekt voor een kinderfeest. We werden hartelijk ontvangen, en diegene die de uitleg gaf was ook zeer vriendelijk. Jammer genoeg bleef het hierbij...gastvrijheid en vriendelijkheid bij het barpersoneel was ver te zoeken. Erg jammer. De kinderen hebben er gelukkig niet onder geleden, dat was het belangrijkste.

Raghoebarsing uit lelystadBezocht op: 19-07-2017
23-07-2017

Kinderen hebben een leuke en modderige middag gehad.

Mirelle uit ZwolleBezocht op: 09-07-2017
Volg ons:

© Flevonice 2019. Alle rechten voorbehouden.